België

Tijdens de 3 daagse Groei Vakantie in België ga je jouw conditie prikkelen en veel van de natuur zien. Je gaat terug in de tijd en leven met beperkte middelen. Even weg van de online wereld en terug naar de natuur.

Deze vakanties zijn gevuld met de volgende onderdelen:
  • Grensverleggende activiteiten
  • Fysiek en mentale uitdagingen
  • Rustgevende activiteiten.
  • Pleziervolle activiteiten
  • Leerzame activiteiten
Je wordt elke stap van de weg begeleid door coaches die maar één ding willen. Jou zien genieten terwijl jij het beste uit jezelf naar boven haalt. Je gaat terug in de tijd en leven met beperkte middelen. Even weg van de online wereld en terug de natuur in.
 
Voor de overnachtingen krijg je een ruime 3 persoons tent ter beschikking, helemaal voor jezelf. Wij filmen alles met de nieuwste GoPro Hero 10 en maken hier een mooie video van. Deze krijg je kosteloos binnen een week na afloop van de vakantie toegestuurd.
We starten om 10:00 op locatie in België. Voor deze vakantie ben je zelf verantwoordelijk voor vervoer. Tegen meerprijs kan er meegereden worden vanuit Apeldoorn.

Groei vakantie dagprogramma

Jouw Groei Vakantie dagprogramma start met een goed ontbijt verzorgd door Vitaal Voeding. Tijdens het ontbijt bespreken we de activiteiten van de dag en de nodige voorbereiding. De volgorde en tijd wordt ingedeeld afhankelijk van het weer die dag. Door een goede samenwerking met de organisaties in de buurt van jouw verblijf, hebben wij voor alle weersomstandigheden activiteiten voor jou.

Na afloop van de sportieve en grensverleggende activiteiten, is het tijd om flink onderuit te zakken en samen na te genieten van de behaalde successen. Ook is er na afloop ruimte voor één op één coaching sessies. Hierin evalueren we de grensverleggende activiteit en bespreken we jouw persoonlijke ontwikkeling hierin.
Afhankelijk van de wensen van het team is er natuurlijk ook ruimte voor een sfeervolle avond. Hier staan wij als organisatie volledig voor open en bespreken we gezamenlijk als team.
Boek nu jouw avontuur! Meld je alleen of samen aan.
Tarieven
1 persoon: € 1.650,- 
2 personen: € 1.350,- 
3 personen: € 1.150,- 
4 tot 6 personen: € 950,- 
Inclusief BTW, tarieven zijn per persoon.

Boek nu

jouw groei vakantie

Hard inspannen = hard ontspannen!

Chat openen
Stel je vraag...
Stuur een bericht naar Groei Vakanties!