Benelux

Terug in de tijd en leven met beperkte middelen. Weg van de online wereld en terug de natuur in.

We starten de Benelux Groei Vakantie op donderdag tussen 18:00 en 19:00 op de camping: Kampeerhoeve Bussloo. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig waar je opgepikt en begeleid zal worden naar een privé locatie op de camping. Wij hebben de vuurplaats volledig afgehuurd en ingericht als thuisbasis. Bij aankomst krijg je een eigen tent toegewezen waarin jij je terug kunt trekken wanneer je hier behoefte aan hebt. Deze eerste avond hebben we maar één taak en dat is het ijs breken. Een gezellige avond rondom het kampvuur met leuke mensen en mooie verhalen.

De inhoud van de Benelux Groei Vakantie is opgebouwd uit negen thema’s. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op de themapagina.

Je wordt elke stap van de weg begeleid door coaches die maar één ding willen, jou zien genieten terwijl jij het beste uit jezelf naar boven haalt. Heb jij een sterke voorkeur voor enkele thema’s? Geef dit dan aan bij het boeken. De coaches zullen er dan voor zorgen dat deze thema’s extra aandacht krijgen. Wij vragen jou ook een korte motivatie te mailen met hierin jouw persoonlijke doelstellingen. Zo kunnen de coaches tijdens de Groei Vakantie inspelen op jouw persoonlijke behoeften. Gebruik gerust de themapagina voor inspiratie.

Groei vakantie dagprogramma

Jouw GroeiVakantie dagprogramma start alsof je in een film terecht bent gekomen. De ene dag een sprookje, de andere dag een actiefilm. We gaan jouw grenzen verleggen, barrières doorbreken en ontzettend veel lachen! De volgorde verklappen we nog niet, het moet natuurlijk ook een beetje spannend blijven. Geef je over aan het proces en laat je verrassen. Wordt het iets té spannend voor jou? Dan is er altijd een coach aanwezig die jou stap voor stap meeneemt. Lukt het alsnog niet? Geen probleem. Elk stapje is er 1, je gaat altijd met overwinningen naar huis. We eindigen de dag altijd bij het kampvuur om de avonturen van de dag en de wijze lessen hieruit te bespreken.

Om jouw avontuur te kunnen herleven filmen wij elke stap van de vakantie met een GoPro. De video krijg je kosteloos binnen een week na afloop van de vakantie toegestuurd. Voor €49,- kan er ook een persoonlijke video worden gemaakt met alleen beelden waarin jij te zien bent. Dit kun je achteraf aangeven wanneer jij overtuigd bent dat je dit wilt hebben.

Houd jij van de natuur en ben jij toe aan een persoonlijke ontdekkingsreis? Boek dan nu jouw avontuur! 

Tarieven
Groei Vakantie Benelux  € 899,- 
Inclusief BTW, tarieven zijn per persoon.

Wil jij echt diep gaan? Deze Groei Vakantie kan al vanaf één persoon! Je schaft hiervoor een extra ticket aan en daarmee ga jij volledig één op één al jouw grenzen verleggen met Coach Krajicek.

Boek nu

jouw groei vakantie

Waar persoonlijke groei en plezier samenkomen

Chat openen
Stel je vraag...
Stuur een bericht naar Groei Vakanties!