Groei Vakantie

op maat

Tijdens de 5 daagse Groei Vakantie op maat ga je dagelijks fysieke en mentale grenzen verleggen. Je gaat genieten van uitzichten die in je geheugen gegraveerd zullen worden. Elke dag zal onvergetelijk zijn.

Deze vakanties zijn gevuld met de volgende onderdelen:
  • Grensverleggende activiteiten
  • Fysiek en mentale uitdagingen
  • Rustgevende activiteiten
  • Pleziervolle activiteiten
  • Leerzame activiteiten
  • Bergtoppen met bijzondere uitzichten
  • Team building en bonding
  • Extreme sport activiteiten
  • 1 op 1 coaching sessies

De Groei Vakantie op maat kan in Nederland, België, Duitsland en zelfs in Zwitserland georganiseerd worden. Zwitserland is hierin het neusje van de zalm en daarom nemen wij jou mee in de mogelijkheden voor Zwitserland!

Zwitserland

Tijdens deze vakantie ga jij het mooiste van Zwitserland ervaren. De typische koeienbellen hoog in de bergen. Uitzicht over de Zwitserse Alpen. Echte water en berg activiteiten en nog veel meer.
Deze vakantie heeft als doel jou geestelijk volledig tot rust laten komen. Dit doen wij door een goed afgewogen combinatie van inspanning en ontspanning in één van de mooiste natuurgebieden op aarde.
We gaan zowel jouw gaspedaal als rempedaal flink intrappen. Elke activiteit bevat de nodige theorie over fysieke en mentale gezondheid zodat jij beter voor jouzelf kan zorgen. In deze vakantie bieden wij ook dagelijks 1 op 1 coaching sessies aan. Als jij persoonlijke doelstellingen hebt voor jouw Groei Vakantie, dan staan onze coaches voor jou klaar. Wij filmen alles met de nieuwste GoPro Hero 10 en maken hier een mooie actie video van. Deze krijg je kosteloos binnen een week na afloop van de vakantie toegestuurd.

Groei vakantie dagprogramma

Jouw Groei Vakantie dagprogramma start met een goed verzorgd ontbijt. Tijdens het ontbijt bespreken we de activiteiten van de dag en de nodige voorbereiding. De volgorde en tijd wordt ingedeeld afhankelijk van het weer die dag. Door een goede samenwerking met de organisaties in de buurt van jouw verblijf, hebben wij voor alle weersomstandigheden activiteiten voor jou.

Na afloop van de sportieve en grensverleggende activiteiten, is het tijd om flink onderuit te zakken en samen na te genieten van de behaalde successen. Ook is er na afloop ruimte voor één op één coaching sessies. Hierin evalueren we de grensverleggende activiteit en bespreken we jouw persoonlijke ontwikkeling hierin.
Afhankelijk van de wensen van het team is er natuurlijk ook ruimte voor een sfeervolle avond. Hier staan wij als organisatie volledig voor open en bespreken we gezamenlijk als team.
De reis naar Zwitserland is volledig verzorgd. We reizen vanuit Apeldoorn met een passagiersbus. Eten, drinken, pauzes, overal wordt aan gedacht om de reis zo comfortabel mogelijk te maken.
We starten de reis 06:00. Dan kunnen we, mits het verkeer mee zit, in de middag al starten met een leuke activiteit. De eerste activiteit is een team building/bonding activiteit. Deze starten we al op de heenweg om de reis zo leuk mogelijk te maken. De dag van de heenreis wordt gezien als een extra dag, net als de terugreis. In totaal ben je een hele week op reis.

Wil jij echt iets unieks op maat? Stuur dan jouw budget en wensen door, wij nemen contact met je op voor het maken van een vrijblijvend Groei Vakantieplan!

Deze Groei Vakantie kan al vanaf 1 persoon, waardoor je volledig 1 op 1 met jouw persoonlijke coach al jouw grenzen gaat verleggen!

Zie hieronder een teaser van één van de grensverleggende activiteiten.

Boek nu

jouw groei vakantie

Waar persoonlijke groei en plezier samenkomen

Chat openen
Stel je vraag...
Stuur een bericht naar Groei Vakanties!