Angsten overwinnen

Angsten overwinnen doen we samen tijdens de Groei Vakantie. Denk aan hoogtevrees, claustrofobie of angst voor water. Door middel van exposure therapie kan jij je angsten overwinnen. Stel je eens voor hoe jouw leven verandert! In plaats van hevige angst ervaar jij ultieme euforie omdat je het gewoon hebt geflikt. Wij spreken uit ervaring wanneer we zeggen dat dit mogelijk is en dat hiermee deuren openen. Op naar nieuwe avonturen in jouw leven!

  Angsten overwinnen, hoe doe je dat?

  Wanneer je al een hele tijd kampt met angsten, lijkt het onvoorstelbaar dat deze te overwinnen zijn. Maar geloof ons: het kan écht! Wist je dat een angststoornis zelfs een van de ‘eenvoudigste’ stoornissen is om te overwinnen? Je kan natuurlijk ook zelf al veel doen om beter met je angst om te gaan. Beter omgaan met angst of je angsten overwinnen, start door:

  • te praten over je angst(en);
  • de angst kleiner maken voor jezelf;
  • kleine stapjes te zetten en niet meteen grootste veranderingen te verwachten;
  • een positieve affirmatie tegenover je angst te zetten;
  • je lichaamshouding aan te passen. Een rechte rug, ontspannen schouders en je borst vooruit: het doet echt wonderen!

  Welke angsten overwinnen we tijdens de Groei Vakantie?

  Tijdens de Groei Vakantie staat groei centraal. Fysiek én mentaal. Heb jij last van claustrofobie, hoogtevrees of watervrees? Of kamp jij met een andere angst of zelfs meerdere angsten? Geef het aan en we gaan aan de slag. Door middel van gesprekken, maar ook door exposure therapie en bijzondere (en toffe!) opdrachten. 

  Hoogtevrees overwinnen

  Een van de meest voorkomende angsten, is hoogtevrees. Daarom is hoogtevrees overwinnen een optie tijdens de Groei Vakantie. Het is namelijk zo zonde dat veel mensen dingen laten uit angst voor hoogtes. Hoe gaaf is het, als jij tijdens de Groei Vakantie beter met je hoogtevrees om leert gaan en écht groei ervaart? Dat je ultieme euforie ervaart doordat je de hoogte hebt getrotseerd? En wat als je ook ná de Groei Vakantie met plezier in plaats van in paniek kan hiken in de bergen of andere gave activiteiten kan doen? Het is echt mogelijk!

  Ook jouw angst overwinnen?

  Ben je benieuwd naar meer informatie over angsten overwinnen of heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op via onze contactpagina of chat direct met een van de reisleiders.

  jouw groei vakantie

  Waar persoonlijke groei en plezier samenkomen

  Chat openen
  Stel je vraag...
  Stuur een bericht naar Groei Vakanties!