Zwitserland

Tijdens de 5 daagse Groei Vakantie in Zwitserland ga je dagelijks fysiek en mentale grenzen verleggen. Je gaat genieten van uitzichten die in je geheugen gegraveerd zullen worden. Elke dag zal onvergetelijk zijn.

Deze vakanties zijn gevuld met de volgende onderdelen:
  • Grensverleggende activiteiten
  • Fysiek en mentale uitdagingen
  • Rustgevende activiteiten
  • Pleziervolle activiteiten
  • Leerzame activiteiten
  • Bergtoppen met bijzondere uitzichten
  • Team building en bonding
  • Extreme sport activiteiten
  • 1 op 1 coaching sessies
Tijdens deze vakantie ga jij het mooiste van Zwitserland ervaren. De typische koeienbellen hoog in de bergen. Uitzicht over de Zwitserse Alpen. Echte water en berg activiteiten en nog veel meer.
Deze vakantie heeft als doel jou geestelijk volledig tot rust laten komen. Dit doen wij door een goed afgewogen combinatie van inspanning en ontspanning in één van de mooiste natuurgebieden op aarde.
We gaan zowel jouw gaspedaal als rempedaal flink intrappen. Elke activiteit bevat de nodige theorie over fysieke en mentale gezondheid zodat jij beter voor jouzelf kan zorgen. In deze vakantie bieden wij ook dagelijks 1 op 1 coaching sessies aan. Als jij persoonlijke doelstellingen hebt voor jouw Groei Vakantie, dan staan onze coaches voor jou klaar. Wij filmen alles met de nieuwste GoPro Hero 10 en maken hier een mooie actie video van. Deze krijg je kosteloos binnen een week na afloop van de vakantie toegestuurd.

Groei vakantie dagprogramma

Jouw Groei Vakantie dagprogramma start met een goed ontbijt verzorgd door Vitaal Voeding. Tijdens het ontbijt bespreken we de activiteiten van de dag en de nodige voorbereiding. De volgorde en tijd wordt ingedeeld afhankelijk van het weer die dag. Door een goede samenwerking met de organisaties in de buurt van jouw verblijf, hebben wij voor alle weersomstandigheden activiteiten voor jou.

Na afloop van de sportieve en grensverleggende activiteiten, is het tijd om flink onderuit te zakken en samen na te genieten van de behaalde successen. Ook is er na afloop ruimte voor één op één coaching sessies. Hierin evalueren we de grensverleggende activiteit en bespreken we jouw persoonlijke ontwikkeling hierin.
Afhankelijk van de wensen van het team is er natuurlijk ook ruimte voor een sfeervolle avond. Hier staan wij als organisatie volledig voor open en bespreken we gezamenlijk als team.
De reis naar Zwitserland is volledig verzorgd. We reizen vanuit Apeldoorn met een passagiersbus. Eten, drinken, pauzes, overal wordt aan gedacht om de reis zo comfortabel mogelijk te maken.
We starten de reis 06:00. Dan kunnen we, mits het verkeer mee zit, in de middag al starten met een leuke activiteit. De eerste activiteit is een team building/bonding activiteit. Deze starten we al op de heenweg om de reis zo leuk mogelijk te maken. De dag van de heenreis wordt gezien als een extra dag, net als de terugreis. In totaal ben je een hele week op reis.
Boek nu jouw avontuur! Meld je alleen of samen aan.
Tarieven
1 persoon: € 4.650,-
2 personen: € 4.250,-
3 personen: € 3.850,-
4 tot 6 personen: € 3.650,- 
Inclusief BTW, tarieven zijn per persoon.

Zie hieronder een teaser van één van de grensverleggende activiteiten.

Boek nu

jouw groei vakantie

Hard inspannen = hard ontspannen!

Chat openen
Stel je vraag...
Stuur een bericht naar Groei Vakanties!