Thema’s

Tijdens de Groei Vakanties doorgaan we vele thema’s om ons nog verder te ontwikkelen.

Angsten overwinnen

Angsten overwinnen doen we samen tijdens de Groei Vakantie. Denk aan hoogtevrees, claustrofobie of angst voor water. 

Energie

Wij leren jou door middel van fysieke opdrachten hoe jij de energie in jouw lijf op ieder gewenst moment activeert én inzet.

Gedachtencontrole

Neem de leiding over je eigen gedachten en verbeelding. Jouw zelfspraak en visualisatie. Bepaal zelf waar je aan denkt.

Kidult

Ongeacht je leeftijd het gevoel hebben dat je nog een tiener bent. Het kinderlijke in jezelf, waar je plezier uit haalt, in leven houden. Dát is waar het om gaat.

Mindfulness

Jezelf trainen om in alles het positieve te zien zorgt voor een gelukkiger leven. De kwaliteit van jouw leven wordt letterlijk bepaald door jouw dagelijkse emoties.

Motivatie

Motivatie is iets wat altijd lijkt te ontbreken wanneer we het nodig hebben. Je wordt wakker en denkt: “ik heb er helemaal geen zin in” Hoe komt dit toch?

Presteren

We hebben dagelijks te maken met presteren. Vaak zelfs onder druk. Wanneer de verwachtingen van anderen of jezelf hoger liggen dan we aankunnen.

Tijd

Zorg er goed voor wanneer het er is, of het zal er niet zijn wanneer jij het nodig hebt. Tijd stopt voor niemand en is genadeloos.

Zelfvertrouwen

Geloven in jezelf op het niveau van een topsporter. Als alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen, ontstaat er een vastberadenheid.

Boek nu

jouw groei vakantie

Waar persoonlijke groei en plezier samenkomen

Chat openen
Stel je vraag...
Stuur een bericht naar Groei Vakanties!